woensdag 27 juni 2012

App-Jam







 

Vormgeven3 - Interactieve adv. Tivoli



Vormgeven3 - Energydrink design







Vormgeven - Magazine


Vormgeven3 - Opdracht 1


Klapper - App design







Licht en Kleur - 3 verschillende websites




Licht en Kleur - Kleuren auto


Interface design - Dashboard




iMagazine - Print versie



iMagazine - Ipad versie





woensdag 18 januari 2012

Vormgeven2 - Typografisch illustratief

De laatste opdracht voor het vak vormgeven was het maken van een typografisch illustratief. Dit houd in dat we een plaatje moesten maken bestaand uit alleen maar letters. Ik heb een onderwerp gekozen,''the war on religion''.

Vormgeven2 - Boek cover

De bedoeling was dat we een cover van het boek ''het diner'' moesten maken. Zoals je kunt zien heb ik zwart en rood gebruikt omdat het een spannend boek is. De mensen die je op de voorkant ziet zijn in silhouet. Ik heb dit gedaan omdat het een alle vier de mensen van het diner iets weten maar het niet willen vertellen.

Vormgeven2 - Tekst animatie

We moesten als 2e opdracht voor vormgeven een animatie maken van tekst in flash. De tekst kregen we weer aangeleverd en voor de rest konden we via youtube inspiratie opdoen door te zoeken naar typgraphy animations.

dinsdag 10 januari 2012

photoshop2 - blending modes

Met de blending modes opdracht moesten we 3 verschillende opdrachten maken om hiermee te leren werken. Bij het eerste plaatje ziet u dat ik 2 verschillende afbeeldingen met elkaar heb gemixt m.b.v. de blending modes.

De 2e blending opdracht was het volgen van een video tutorial waarin er verschillende manieren werden uitgelegd wat je met de modes kon doen.
In het eerste plaatje heb ik het contrast vergroot, in het tweede plaatje de tint veranderd, in het derde plaatje een texture van een afbeelding over een andere afbeelding geplaatst en het vierde heb ik alle kleuren weggehaald behalve geel.

Bij de laatste opdracht heb ik een afbeelding van een oog veranderd door middel van het gebruiken van een andere afbeelding in het oog.

maandag 9 januari 2012

Photoshop2 - clone opdracht

Voor photoshop moesten we naar buiten om fotos te maken voor een opdracht waarbij we onszelf moesten clonen met photoshop. Zoals je komt zien hebben wij ervoor gekozen om die op het schoolplein te doen. In totaal waren we maar met 5 personen

illustrator2 - eigen website

Voor illustrator de 2e periode moesten we in illustrator een website maken met een van de gekozen bedrijven. Ik heb gekozen voor de audio streaming dienst flow 2. Ik wilde de website een beetje een urban look geven omdat er ook alleen hiphop en urban muziek op komt te staan.